MORE

Frecventa lui Radeon RX 480 a fost dezvaluita

Noul Radeon RX 480 a fost dezvaluit in dimineata aceasta, iar la scurt timp dupa a fost publicata si o poza care pare sa indice frecventa exacta la care ruleaza aceasta placa video.

Identificat clar in Catalyst Control Center cu numele de cod 67DF:C7, placa video este trecuta ca ruland la 1266MHz. Este mai mult ca frecventa standard a oricarei placi video de la AMD, dar tot paleste in comparatie cu frecventele la care pot ajunge Geforce GTX 1070 si GTX 1080. Desiguri, acele placi video au preturi in cel mai bun caz duble fata de RX 480.

rx 480 4

In cazul in care nu exista probleme legate de limite termale sau limitari de energie stricte, atunci 1266MHz ar putea fi doar inceputul. Cu ceva overclock performanta va creste, iar aceasta placa video de 200 de dolari/euro ar putea chiar sa fie o prezenta interesanta pe piata. Conform testelor care au aparut pe internet in ultimele saptamani, un RX 480 ofera aproape aceeasi performanta ca un R9 Fury de 500 dolari/euro. Daca RX 480 va suporta bine overclock, atunci chiar ca va fi un salt de generatie impresionant.

r9 480 performance

Cat de bine se descurca vom sti abia in ziua de 29 iunie, cand va cadea embargoul pentru recenzii. Desigur, va puteti astepta la numeroase leak-uri pana atunci.

[Techpowerup]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button