RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Fratele lui Pablo Escobar incearca sa vanda iPhone 11 Pro reconditionate la 500$

Nimic ciudat la mijloc, nu?!

Urmaresc deja de vreun an aventurile lui Roberto Escobar (fratele faimosului lider de cartel, da) in lumea telefoanelor. Acesta a incercat in trecut sa vanda Samsung Galaxy Fold-uri rebrand-uite si placate cu folie aurie. Am vazut un astfel de dispozitiv si la Marques Brownlee care ne-a aratat ce se ascunde de fapt, sub sticker-ul glossy.

De aceasta data, Escobar vinde iPhone 11 Pro de 256GB. Povestea acestora este ca au fost avariate dupa care reparate si placate cu aur. Bine, daca este acelasi „aur” pe care il vedem si in video-ul de mai sus mai bine nu. Telefonul ar veni insotit de accesoriile Apple. In plus, Escobar si-a gravat logo-ul pe spate, iar daca va ajunge la cumparatori, telefonul va fi impachetat intr-o cutie de lemn de lux.

Acesta este modul meu de a lupta cu Apple. Le vand telefoanele la un pret mai mic, dar ale mele sunt placate cu aur si prezentate de fete frumoase.

Roberto Escobar

Cu o astfel de declaratie de mare om de PR, nu pot vedea, sincer, nici un motiv pentru care cineva ar cumpara asa ceva. Bine, pana acum singurii care au primit produsele comandate au fost, intamplator, mari influenceri. Acestea mai sunt promovate si de vedete de mana a treia pe retele de socializare. Intrebarea mea ar fi alta totusi: care e catch-ul, oare ce ratez aici? Voi ce credeti?

Daca vreti sa vedeti gagici, telefoane aurite si tampenii scuipate pe un site cu preturi prea bune ca sa fie reale, puteti accesa pagina oficiala. Macar are conexiune securizata, deci probabil este safe sa intrati aici.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button