MORE

Foxconn investeste in Cyanogen!

Foxconn este unul dintre cei mai mari producatori de tehnologie din lume, si cunoscut ca una dintre companiile care produce pentru Apple, printre altele. Ei bine, recent a iesit la iveala faptul ca Foxconn investeste in Cyanogen – asta dupa ce despartirea de OnePlus a devenit publica.

Speculatii sunt multe cu privire la aceasta miscare, dar cea mai persistenta este cea conform careia Foxconn ar putea sa intre pe piata producatorilor de telefoane mobile, avand Cyanogen de partea lor. Iar asta poate fi un avantaj considerabil. Totusi, investiatia abia astazi a iesit la iveala, aceasta fiind facuta in martie anul curent, totul fiind dezvaluit abia acum intr-un comunicat de presa.

Nu este inca precizat cat a investit Foxconn in Cyanogen, dar conform unui purtator de cuvant, se pare ca Foxconn a „bagat” destul cat sa le permita celor de la Cyanogen sa se poata extinde la nivel global.

Alti investitori au fost numiti in comunicatul de presa precum:  Premji Invest, Twitter Ventures, Qualcomm Incorporated, Telefónica Ventures, Smartfren Telecom, Index Ventures, Access Industries si Santander Innoventures, toti acestia bagand bani in ceea ce Cyanogen a numit Series C Funds, ce vor fi folosite pentru a accelera angajarea si dezvoltarea Cyanogen Mod-ului pe viitor, pentru a oferi publicului un sistem de operare deschis.

 

Articole asemanatoare

Back to top button