Tech&IT

Fotografie și captură video la 360 de grade pentru VR la purtător @ IFA 2016

Dacă ați urmărit pagina noastră de Facebook în ultimele zile este posibil să fi prins live-streamul desfășurat de noi în cadrul expoziției IFA 2016, un live-stream la 360 de grade.

Camera Insta360 este compatibilă cu iPhone și poate înregistra conținut pentru VR 360 cu ușurință. Poate fi utilizată și stand-alone și prin intermediul aplicației Insta360 Nano. Rezoluția este 3K și suportă funcția LiveStreaming. Camera are baterie proprie ce suportă până la 7 minute de înregistrare continuă. Are și suport pentru un card SD.

În final, camera are un accesoriu pentru atașarea de alte dispozitive, precum un skateboard, o cască sau un selfie-stick.
Ambalajul camerei poate fi folosit și pentru funcția Google Cardboard.

Dar ce tot vorbim? O înregistrare spune mai mult decât o mie de cuvinte. Sperăm că aveți o cască pentru VR.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Pingback: Fotografie și captură video la 360 de grade pentru VR la purtător, cu Insta360 Nano @ IFA 2016 - No-comp 's blog
  2. Pingback: Fotografie și captură video la 360 de grade pentru VR la purtător, cu Insta360 Nano @ IFA 2016 – Gym

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button