MORE

Fostul dictator Manuel Noriega da in judecata Activision!

Unul dintre punctele de atractie ale seriei Call of Duty este povestea, pe care studiourile insarcinate cu crearea acestui titlu o relateaza. Unele povesti sunt bune, vezi serii precum Modern Warfare sau Black Ops, altele sunt extrem de slabe. Vezi Call of Duty Ghosts. Black Ops 2, de exemplu, a folosit chiar personaje reale in poveste, precum fostul dictator din Panama, lucru care se pare ca a atras atentia acestuia. Astfel, Manuel Noriega da in judecata Activision . De ce? Pentru ca…publicitate negativa.

Fostul dictator din Panama ii da in judecata pe Activision pentru ca i-au folosit imaginea in joc fara permisiunea sa. Acesta cere daune, avand in vedere ca prezenta sa in joc ii violeaza drepturile, si mai ales imaginea, Activision „sporind realism-ul jocului” cu ajutorul persoanei sale, asta ducand la profituri marite, zice el, datorita prezentei sale in joc.

Faptul ca Noriega este in joc nu a fost contestat, totusi, suntem tare curiosi cum o sa conteste el asta in instanta sau mai bine zis, cum o sa ajunga in instanta, avand in vedere ca fostul dictator nu este cetatean american. Avocatul Activision a relatat pentru BBC ca acest lucru este un factor definitoriu in acest proces, mai mult, discutam despre un personaj contemporan, notoriu, iar curtile de judecata probabil nu vor „rezona” cu cererea sa. Este ca si cum ai da in judecata cartile de istorie pentru te-au numit dictator si criminal in masa. Orice ai face, adevarul este adevar.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Noriega are dreptate… copyright-ul. Dar si asa, nu cred ca o sa reuseasca sa se scoata mai ales dupa ce a facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button