MORE

Fostele telefoane Nokia se vor numi Microsoft Lumia

Achizitia Nokia de catre Microsoft si faptul ca acestia din urma doresc de ceva vreme sa indeparteze marca Nokia de pe piata,  nu mai este demult o noutate, asa ca telefoanele se vor numi asa cum ne asteptam deja, adica Microsoft Lumia.

Intr-un recent blog post, Microsoft a anuntat ca noile telefoane Windows vor purta numele de Microsoft Lumia, mai mult, noul branding al telefoanelor include si celebrul logo updatat al Windows-ului, patratele arhicunoscute, doar ca acestea vor fi negre. Nu arata rau, dar parca un pic de nostalgie exista in randul utilizatorului die-hard de Nokia, care nu isi va mai vedea marca preferata pe piata.

Noile telefoane vor veni „in curand” conform Microsoft, compania sustiand faptul ca noile si vechile telefoane, indiferent ca poarta numele de Nokia sau Lumia, vor primi acelasi tratament si vor avea parte de acelasi stream de update-uri cu suport. Un lucru interesant este faptul ca Microsoft nu a renuntat definitv la acest brand faimos si atat de indragit de utiliizatori, seria Nokia 130, telefoanele low end, fiind inca in productie. Se pare deci ca Microsoft sunt constienti de puterea pe care acest brand o are inca in piata.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button