Gaming

Fost angajat Riot dezvolta un MOBA pentru iOS numit Vainglory

Genul MOBA pare sa fie din ce in ce mai popular, fiind presarat de victorii sau esecuri, si existand jocuri potrivite pentru fiecare gen de jucator. Totusi, batalia pe se da in mare parte pe PC, mediul mobil fiind mai putin accesat. Un lucru de care Super Evil Megacorp sunt constienti, avand la carma proiectului Vainglory un fost dezvoltator de jocuri de la Riot Games, parintele lui League of Legends.

Vainglory este in esenta un MOBA simplificat pentru mobil, dorind sa faca jocul usor de jucat pentru toata lumea, avand in vedere limitarile terminalelor mobile. Astfel, cu Vainglory, Super Evil Megacorp au limitat numarul de jucatori, exista un singur lain si au fixat numarul de minute la 20 pentru fiecare meci. Lucruri de inteles pentru un joc de mobil, pana la urma.

Nici interfata nu este rea, fiind simplificata si adaptata unui tabletei sau telefonului, controlul fiind cat se poate de intuitiv si cu putine butoane. Stiti voi… ca pentru mobile! Cert este ca jocul arata bine si pe data de 13 noiembrie va fi disponibil AppStore. Noi spunem ca merita incercat si ca pare o idee buna care merita explorata. Cine stie, poate ajunge chiar eSport! (insert joke here 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button