GamingPC&ConsolesTech&IT

Forza Street – gratuit acum pe PC, în curând pe mobile

Un nou spin-off al seriei Forza este acum disponibil gratuit pe PC, cu versiuni pentru mobile urmând să fie lansate în curând. Zvonuri despre Forza Street au mai scăpat în martie pe Internet, iar acum este anunțat oficial și lansat simultan pe PC. Deși trailerul poartă marca Xbox, jocul nu pare a fi planificat pentru lansarea pe console, consolidând mișcările recente ale Microsoft pentru a extinde brandul către platformele generale de jocuri.

Trailerul arată o serie de curse de tip Forza, mai ales pe străzile orașului în timpul nopții. Conceptul pare să se bazeze pe cursele urbane de pe stradă. Clipul prezintă pe scurt meniurile pentru mașini și upgrade-uri cu ceea ce pare a fi familiar cu și altor jocuri de tip F2P, cum ar fi un contor de energie și două tipuri de monezi diferite.

Acest anunț nu menționează un dezvoltator sau data de lansare pentru versiunile mobile, dar leak-ul anterior preciza că Electric Square din Miami este studioul din spatele jocului. La vremea respectivă, era neclar dacă Microsoft ar fi colaborat cu dezvoltatorul pentru un joc Forza, sau dacă scurgerea a fost defapt o eroare.

Microsoft a produs un nou joc Forza în fiecare an începând cu 2011, alternând de obicei între seria Motorsport bazată pe simulare și seria Horizon, mai apropiată de stilul arcade și open-world. Cel mai recent titlu lansat înainte de Forza Street a fost Horizon 4, care are acțiunea plasată în Marea Britanie și vine cu o mecanică de schimbare a vremii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button