PC&Consoles

Forza Motorsport 6 Apex a fost lansat pe PC

Varianta de PC a lui Forza Motorsport 6 a sosit. Jocul poate fi descarcat in acest moment de pe Windows Store, intr-o varianta Beta.

De ce Beta? Pentru ca studioul Turn 10 promite ca jocul va deveni mai bun cu timpul. Printre imbunatatirile care urmeaza sa fie adaugate in curand se numara abilitatea de-a dezactiva fucntia de Vsync, un contor de cadre pe secunda si suport oficial pentru periferice de control. Forza Motorsport 6 Apex a fost lansat fara sa suporte volane, ceva extrem de nefericit pentru un joc de curse, dar oarecum tipic pentru un joc de pe Windows Store.

Cu toate acestea, Forza Motorsport 6 Apex este un joc ce merita incercat, atat timp cat aveti un sistem suficient de capabil sa il ruleze. Chiar daca jocul necesita un umil R7 250X sau un banal GT 740 pentru a functiona, trebuie sa fie obligatoriu o placa video cu 2GB de memorie video. Daca aveti o placa video care are numai 1GB de VRAM, va fi complet nejucabil.

Cei care vor sa il descarce il pot gasi acum gratuit pe Windows Store, folosind aplicatia integrata in Windows 10, pentru ca de pe Web pare sa nu functioneze. Pentru joc oricum aveti nevoie de Windows 10 si DirectX 12.

[Windows Blog]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button