PC&Consoles

Forza Motorsport 6 ajunge pe PC, gratuit.

De cand Microsoft a prezentat Forza 5 la E3, ruland pe PC-uri cu doua placi video Titan, intr-un detaliu de care varianta de Xbox One nu era capabila, publicul tot se intreaba cand va sosi si o varianta de PC, iar acum avem un raspuns, primavara lui 2016.

Jocul va fi chiar gratuit, Microsoft si Turn 10 anuntand Forza Motorsport 6 Apex ca o varianta oarecum trunchiata a jocului de baza, care va fi disponibila pe Windows Store, pentru Windows 10.

Forza Motorsport 6 Apex va avea suport pentru DirectX 12, motorul fiind portat pe acest API inca de acum doi ani, asteptand doar ca Microsoft sa aiba un motiv ca Windows 10 sa faca publicului aceasta surpriza.

Jocul va contine 63 de masini, 6 trasee (precum cel de la Top Gear, spor la rasturnarea masinii la Gambon), cu 20 de configuratii posibile, pe timp de ziua, noapte si chiar ploaie. Exista si un mod de cariera scurt, compus din 12 evenimente.

Forza Motorsport 6 Apex nu va avea multiplayer si fiind un joc de curse, nu are nici suport pentru… volane, si fiind exclusiv pentru Windows Store… sa zicem ca va duce lipsa de cateva lucruri. Sa speram doar ca acest joc va functiona pe placile video AMD, si ca Microsoft va depune ceva efort la testarea sa.

Important este ca va fi gratuit.

[Virtualr]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button