GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Forza Horizon 5 – Umbla vorba ca jocul s-ar putea lansa la anul

Jurnalistii din industria gaming-ului speculeaza ca o continuare a popularului racing Forza Horizon 4 va fi lansata chiar anul viitor.

Potrivit lui Jeff Grubb, Forza Horizon 5 ar vedea lumina zilei chiar inaintea lui Forza Motorsport. Cel din urma a fost prezentat vara aceasta, initial pentru Xbox Series X, iar fanii au fost impresionati de vehiculele care isi vor face aparitia, alaturi de un motor grafic imbunatatit.

Detaliile despre Motorsport sunt ca si inexistente. Cu toate acestea, Grubb opineaza ca am putea avea ocazia sa ne jucam Forza Horizon 5 fix la anul. Pentru unii, asta este o veste buna, din moment ce stim cu totii ca jocurile din seria Forza sunt printre cele mai bune racing-uri de pe piata.

Dovada clara este Horizon 4. Lansat in 2018, titlul produs de Playground Games si-a pastrat popularitatea prin optimizarea constanta si prin simplul fapt ca a devenit un must-have pentru Xbox One. Versiunea next-gen va sosi pe Xbox Series X, cu 60 de FPS-uri la rezolutie nativa 4K, cu visuals, reflection si particle effects imbunatatite.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button