GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Forza Horizon 5 a strâns 800.000 de oameni online înainte de lansare

Deși data oficială de lansare a noului Forza Horizon 5 este pe 9 Noiembrie 2021, serverele jocului au fost populate de aproape un milion de jucători în ultimele două-trei zile. Iar acest număr impresionant de oameni ne arată cât de iubită este seria de jocuri dezvoltată de Playground Games. Dar cum s-a ajuns la un astfel de număr dacă nu avem încă jocul?

Nu este un secret că Forza Horizon 5 va fi disponibil pe Xbox Game Pass încă din prima zi de lansare. Iar cu asta în minte, te-ai gândi că foarte mulți jucători nu vor plăti 60 de euro sau mai mult pentru el, când pot să-l joace aproape gratuit prin intermediul abonamentului. Însă cei 800.000 de jucători sunt doar cei care au comandat ediția Premium sau pachetul Premium Add-Ons Bundle, alături de oameni de presă din toată lumea și probabil oameni din echipa de dezvoltare.

Asta înseamnă că oamenii chiar au încredere în dezvoltatori și le-au plătit suma cerută fără ezitare. Lucru pe care l-am făcut și eu pentru a veni cu un review în perioada imediat următoare. Până atunci vreau să aud părerile voastre. Câți dintre voi ați jucat Forza Horizon 5 și cum vi se pare după primele câteva ore de gameplay?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button