GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Forza Horizon 5 a strâns 800.000 de oameni online înainte de lansare

Deși data oficială de lansare a noului Forza Horizon 5 este pe 9 Noiembrie 2021, serverele jocului au fost populate de aproape un milion de jucători în ultimele două-trei zile. Iar acest număr impresionant de oameni ne arată cât de iubită este seria de jocuri dezvoltată de Playground Games. Dar cum s-a ajuns la un astfel de număr dacă nu avem încă jocul?

Nu este un secret că Forza Horizon 5 va fi disponibil pe Xbox Game Pass încă din prima zi de lansare. Iar cu asta în minte, te-ai gândi că foarte mulți jucători nu vor plăti 60 de euro sau mai mult pentru el, când pot să-l joace aproape gratuit prin intermediul abonamentului. Însă cei 800.000 de jucători sunt doar cei care au comandat ediția Premium sau pachetul Premium Add-Ons Bundle, alături de oameni de presă din toată lumea și probabil oameni din echipa de dezvoltare.

Asta înseamnă că oamenii chiar au încredere în dezvoltatori și le-au plătit suma cerută fără ezitare. Lucru pe care l-am făcut și eu pentru a veni cu un review în perioada imediat următoare. Până atunci vreau să aud părerile voastre. Câți dintre voi ați jucat Forza Horizon 5 și cum vi se pare după primele câteva ore de gameplay?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button