GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Forza Horizon 5 te provoacă să explorezi Mexic cum n-ai mai făcut-o până acum

Am jucat Forza Horizon încă de la primul titlu care a apărut pe Xbox 360 în 2012, iar de atunci fascinația mea pentru jocul despre festivaluri auto a crescut într-una. Și uite că ne apropiem de o nouă intrare în serie, iar detaliile despre Forza Horizon 5 continuă să apară de la o săptămână la alta. Astăzi aruncăm o privire la harta noului joc în rezoluție 4K.

Cu numai câteva luni rămase până la ziua lansării, Playground Games ne-au arătat harta din Forza Horizon 5. Jocul se petrece în Mexic, iar terenul de joacă este și mai mare decât în cazul lui FH4, ceea ce mă bucură întrucât harta începea să se simtă mică după ce am terminat campania single-player. Iar Mexic oferă de toate, de la o zona deșertică până la plaje, un vulcan și o autostradă mai lungă pe care să putem bate recorduri de viteză.

Forza Horizon 5 Harta

Cele mai tari noutăți introduse de Forza Horizon 5

Seria a evoluat foarte interesant, fiecare iteratie introducând ceva nou. De această dată dezvoltatorii s-au concentrat mult pe lumea jocului și au pus accentul pe caracteristici care s-o facă mai interesantă pentru jucători. Haideți să vedem ce noutăți va introduce Forza Horizon 5 odată cu lansarea sa din data de 9 Noiembrie 2021.

  • Aventurează-te în Horizon Condu expediții care te vor lăsa cu gura căscată de-a lungul peisajelor superbe din Mexic, care îți vor oferi acțiune nelimitată și distracție la volanul celor mai tari mașini.
  • O lume diversă – Explorează o lume plină de contraste și frumusețe. Descoperă deșerturile pline de viață, junglele dese, orașele istorice, plajele superbe, canioanele imense și vulcanul acoperit de zăpadă.
  • Pleacă într-o călătorie – Lasă-te cuprins de povestea jocului și ia parte la peste 100 de provocări care îți răsplătesc efortul din plin. Întâlnește personajele noi și alege cum vrei să închei povestea jocului.
  • Lumea într-o continuă evoluție – De la furtuni de nisip până la furtuni tropicale, vremea unică din Mexic și anotimpurile vor schimba fața hărții în fiecare săptămână. Aceste schimbări aduc cu ele noi provocări, evenimente și premii, dar și noi arii pe care să le explorezi.
  • Socializează – Fă echipă cu alți jucători și intrați în Horizon Arcade pentru o mulțime de evenimente amuzante, provocări foarte grele care să vă solicite abilitățile și bucurați-vă de experiența fără meniuri, ecrane de încărcare sau lobby-uri.
  • Propria ta lume – Cu ajutorul trusei de unelte EventLab îți poți exprima creativitatea în timp ce creezi curse, cascadorii, provocări sau chiar moduri de joc noi. Personalizarea mașinilor este mai creativă ca niciodată, iar cu ajutorul Gift Drops îți poți împărtăși creațiile cu toată lumea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button