GamingPC&ConsolesTech&IT

Forza Horizon 4 vine la toamnă

Ceva răsare la orizont, are patru roți, sau poate o elice, și se numește Forza Horizon 4.

Jocul a fost anunțat la conferința de presă a Microsoft de la E3, fiind produs tot de studioul Playground Games, care cu această ocazie a devenit o proprietate a Microsoft. Spre deosebire de iterația precedentă a seriei, Forza Horizon 4 nu se petrece pe o insulă tropicală, ci în pitoreasca Marea Britanie, ceea ce înseamnă că pe lângă faptul că veți conduce pe partea greșită a drumului, va trebui să vă opriți și pentru un ceai la un moment.

https://youtu.be/VmQNo8xtcAg

Printre trăsăturile noi aduse de joc se numără implementarea unui sistem dinamic de anotimpuri și vreme. Asta înseamnă că nu veți avea parte de aceeași vreme mohorâtă tipic britanică la nesfârșit, veți avea zăpadă, veți avea soare, veți avea primăvară și toamnă. Asta spre deosebire de The Crew 2, ce a reușit recent să integreze doar vara și iarna. Și la fel ca la The Crew 2, nu veți avea parte doar de mașini, ci și de aeroglisoare.

Forza Horizon 4 va fi disponibil din ziua de 2 octombrie pentru PC și pentru Xbox One, așa că anula cesta veți avea două jocuri de curse open world, la care o veți putea lua după bunul plac pe arătură, terorizând diverse animale mai mult sau mai puțin sălbatice.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button