PC&Consoles

Forza Horizon 3 în 4K rulat pe PC

Una dintre cele mai bune vești venite de la E3 a fot că Forza Horizon 3 va sosi pe PC, nu doar pe Xbox One. Noul joc va fi disponibil de la toamnă, regretabil doar prin Windows Store pe platforma UWM, dar ce vedem acum din joc face aceste două dezavantaje să nu pară atât de importante.

Mai jos puteți admira o secvență de gameplay, rulată în 4K, a jocului, evident de pe PC. Forza Horizon nu este la fel de restrictiv ca restul seriei când vine vorba de ce este sau nu un drum, oferind nenumărate oportunități de a zburda peste dealuri și câmpii la bordul unei mașini off-road, sau cu una care a fost făcuta să meargă pe șosele, dar căreia nu îi pasă.

Jocul va oferi posibilitatea de-al juca în singleplayer și multiplayer alături de prieteni, arătând într-un fel ca un The Crew, dar poate chiar bun.

Forza Horizon 3 va fi disponibil din luna septembrie. Cerințele de sistem nu au fost dezvăluite, dar probabil vor fi similare cu cele ale lui Forza Motorsport Apex, așa că sper că aveți o placă video cu mai mult de 1GB de memorie video, altfel nu veți avea ce face cu el nici măcar pe 1080p.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button