PC&Consoles

Forza Horizon 3: Cerințe de sistem

Dacă vreți să știți de ce fel de PC aveți nevoie pentru a putea rula Forza Horizon 3, eh, atunci n-am nici o idee, pentru că nu au fost anunțate cerințele minime de sistem.

În schimb, Microsoft și studioul Turn 10 au dezvăluit cerințele de sistem pentru Forza Horizon 3, iar acestea par a fi destul de acceptabile… în cea mai mare parte, dacă nu pun la socoteală update-ul aniversar pentru Windows 10.

Recomandate ( 1920×1080)

  • OS: Windows 10 Anniversary Edition pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i7 3820 @ 3.6GHz
  • RAM: 12GB
  • Video: GeForce GTX 970 sau GeForce GTX 1060 sau Radeon R9 290X sau Radeon RX 480, cu 4GB de memorie video (aproximativ)
  • DirectX: 12
  • HDD: 55GB

Forza Horizon 3 este un joc de curse la care veți petrece timpul vostru atât gonind pe șosele, cât și pe lângă ele, la bordul unui număr mare de mașini tot-teren. Cu această ocazie a fost publicată și imaginea de mai jos, care conține cam toate mașinile disponibile în joc. Forza Horizon 3 va fi lansat în ziua de 27 septembrie, pentru Windows 10 și Xbox One.

forza horizon 3 cars

[Turn 10]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

14 comentarii

  1. La cum arata jocul nu e nimic ciudat sa ceara atat ,chiar daca xboxu e de 2-3 ori mai slab nu se compara optimizarea pe o singura configuratie cu cea de pe pc care trebuie sa impace mii de configuratii ,e bine totusi ca apare si pe PC

  2. Cere mult acest joc.. pacat.. nu inteleg de ce i 7 3.6 ghz.. dar in fine daca era mai slab il luam si eu ca am windows 10 dar nu ma risc sa-l iau ca am i5 si decat sa dau banii degeaba mai bine mai astept si altceva mai slabut.

  3. Moldovane ai ce astepta pana in 2020 pana ce o sa apara Gta 6 . 🙂

  4. Orice PC ai avea nu face fata unei console . Consolele sunt pentru jocuri , Pc sunt pentru programe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button