GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite va avea în curând săbii

Vestea vine printr-un scurt videoclip apărut pe contul de Twitter al Fortnite, care conține mesajul: „În curând … o armă potrivită pentru un rege”.

Sezonul 7 al Fortnite este acum live pe toate platformele și a introdus o mulțime de caracteristici noi și conținut adițional pentru jocul battle royale, inclusiv un biom bazat pe zăpadă, animale de companie și multe altele. Acum, se pare că următoarea propunere a celor de la Epic Games este să ofere săbii ca arme în joc. Pe contul oficial de Twitter al jocului a apărut un scurt videoclip care lasă de înțeles că noile arme vor sosi foarte curând. Sabia prezentată în trailer pare să-i aparțină Regelui de Gheață – noul skin legendar pe care îl puteți debloca prin Battle Pass-ul sezonului 7. „În curând … o armă potrivită pentru un rege”, scrie tweet-ul, în timp ce videoclipul îl arată pe Regele de Gheață tragând sabia dintr-un piedestal în vârful unui munte înzăpezit.

Epic nu a dezvăluit exact când sabia misterioasă va apărea în Fortnite, remarcând doar că asta se va întâmpla în curând. Cu toate acestea, dezvoltatorul introduce noi arme și obiecte în joc săptămânal, astfel că sabia va ajunge, probabil, ca parte a actualizării din această săptămână.

Multe lucruri s-au schimbat în Fortnite de când jocul a primit patch-ul 7.00. Aisbergul care a putut fi observat în ocean spre sfârșitul sezonului 6 s-a ciocnit de insulă, creând un nou mediu de zăpadă pentru explorare. În plus, Epic a introdus primul vehicul aerian al jocului, avionul X-4 Stormwing, care suportă până la cinci jucători și vă permite să trageți către adversari din aer. În plus, primul set săptămânal de provocări pentru sezonul 7 este acum disponibil și îi provoacă pe jucători să danseze în locații interzise sau greu accesibile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button