GamingMobilePC&ConsolesTech&IT

Fortnite va afișa conținutul de loot box înainte de cumpărare

Epic Games urmează să renunțe la versiunea aleatorie de loot box odată cu următoarea actualizare. Începând cu patch-ul 7.30, recompensa zilnică „V-Bucks Llama” din modul „Save the World” va fi înlocuită cu o nouă „X-Ray Llama”, care va afișa conținutul înainte ca jucătorii să ducă la capăt achiziția.

Ca urmare, aceștia pot cumpăra articolele afișate pentru 50 V-Bucks sau pot aștepta ca selecția Llama să se actualizeze în ziua următiare. Pachete similare cu articole obținute în timpul jocului vor conține în continuare elemente aleatorii. Modul de tip Battle Royale al Fortnite nu folosește recompense de tip loot box cu conținut aleatoriu.

„Credem că este important ca Llamas pe care le cumperi să aibă ceea ce dorești și că poți câștiga produse grozave doar conectându-te și jucând”, au declarat cei de la Epic Games într-o postare de blog care anunța schimbarea.

În ciuda faptului că Epic a prezentat decizia ca pe una de „bună credință”, presiunile externe au avut cu siguranță un cuvând de spus cu privire la schimbarea din Fortnite. Cutiile cu articole aleatorii sunt acum considerate jocuri de noroc ilegale în Belgia și Olanda, forțând alți dezvoltatori să-și schimbe jocurile pentru a-și desfășura activitatea în aceste regiuni – cu toate că EA sfidează în prezent această decizie în Belgia. Regulatorii jocurilor de noroc din 15 țări și statul Washington s-au alăturat pentru a exercita presiuni asupra producătorilor de jocuri care utilizează metoda distribuției de articole aleatorii, iar o comisie federală s-a angajat să investigheze mai îndeaproape această practică pe teritoriul Statelor Unite.

În fața acestor presiuni și a revoltei generalizate a jucătorilor, titluri precum Destiny 2 și Middle Earth: Shadow of War au redus mult practica de loot boxes aleatorii în ultimul an. Acum, cel mai popular joc din lume face un pas în aceeași direcție și e de așteptat ca tendința să se răspândească în continuare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button