GamingPC&ConsolesTech&IT

Fortnite trece de 8 milioane de jucători concomitenți

Fortnite continuă să fie cel mai popular joc al momentului, Epic Games lăudându-se recent cu depășirea cotei de 8 milioane de jucători concomitenți prezenți în joc.

Asta nu înseamnă că Fortnite are doar 8 milioane de jucători înregistrați. Numărul exact este de 8.3 milioane de dolari și reprezintă câți oameni erau în joc, într-un meci, simultan, în cea mai aglomerată perioadă din ultimele zile. Poate că numărul nu vi s-ar părea mare, având în vedere că sunt jocuri care se laudă cu zeci de milioane de jucători. Așa că voi oferi câteva un număr de comparație pentru context. Numărul de oameni care se joacă pe Steam, indiferent ce ar fi, totalizează concomitent cam 5 milioane de oameni.

PUBG nu o duce tocmai la fel de bine, în varianta sa de PC, scăzând cu mult de la recordul istoric de 3.2 milioane din luna ianuarie. Însă la nivel global, din cauza variantei de pe mobil, și într-o măsură mai mică a celei de Xbox One, cu siguranță are și el un număr mare de jucători concomitenți. Dar nu am un număr exact pentru voi.

Totuși, acea teamă de Fornite pe care o avea Bluehole de creația celor de la Epic Games începe să devină din ce în ce mai concretă.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button