GamingRSS PaginaDeMedia

Fortnite introduce mecanici noi, iar Spider-Man aterizează odată cu ele

Fortnite ar fi cam cel mai evident exemplu de multivers, pentru că de-a lungul timpului am fost asaltați de nenumărate personaje din francize cu totul irelevante, dar incredibil de populare. Iar acum, din moment ce am trecut de sfârșitul lui Chapter 2 din lumea jocului, comunitatea de fani nu a întârziat să-și exprime entuziasmul pentru începutul capitolului cu numărul 3.

De data aceasta, veștile vin de pe un canal polonez de YouTube dedicat lui Fortnite. Acolo a fost zărit un scurt trailer. Acesta ne pregătește pentru noile schimbări aduse celebrului battle royale. Surprizele se referă la introducerea unei insule noi, alături de oaspeți ca Marcus și Kait din Gears of War și, drum roll, Spider-Man. Cine știe, poate ne vom putea legăna pe pânze de păianjen exact ca în adaptările create de Insomniac Games. Ah, și vor fi  și locații cu specific, precum Daily Bugle.

Fortnite crește și mai mult

Cel de-al treilea capitol va aduce și câteva mecanici proaspete. De exemplu, jucătorii vor putea instala mici tabere unde grupul tău își va putea reface viața și unde își va putea depozita armele și echipamentele. Chapter 3 va intra în forță pe ecranele noastre, pentru a contiua evenimentele terminate brusc în capitolul anterior. Chiar dacă noua aventură nu are momentan o dată de lansare, este cert că va fi la fel de multă nebunie și ne va lăsa pe noi ăștia care nu gustăm umorul Fortnite foarte confuzi și debusolați.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button