MORETECHTech&IT

Fortnite primește un mod de joc pe echipe inedit

Știți cum jocurile de tip Battle Royale vă permit să vă bateți fie pe cont propriu, fie alături de un amic, fie într-un grup de patru oameni împotriva celorlalți? Cam mici echipele, nu credeți? Doar câte patru oameni. De ce nu 50?

Fortnite tocmai asta primește în noul său update, până pe 17 decembrie. Un mod la care două echipe a câte 50 de jucători se vor lupta supremație. Tot veți fi împărțiți în grupuri a câte patru, pentru a permite comunicare ceva mai eficientă între jucători, dar puteți trata jumătate din populația serverului ca aliați. Pentru a împiedica anumite probleme, nu veți putea să vă omorâți atât de ușor aliații, dar îi puteți învia indiferent dacă sunt din grupul vostru sau nu.

Modul este disponibil în Fortnite pentru un timp limitat pentru că foarte probabil părți din el vor fi groaznice, iar studioul nu vrea să petreacă prea mult timp lucrând la ceva ce nu prea se încadrează în ideea de bază a jocului. Așa că va lansa ocazional astfel de moduri experimentale, făcute mai mult pentru prosteală.

Vă puteți imagina ce cazemate, ce veritabile castele, pot face 50 de oameni la un loc? Loot Lake ar putea fi transformat într-o fortăreață. Spor la joc și mult noroc să nu picați cu jumătatea groaznică a serverului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button