GamingMobilePC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite primește moduri și arme noi în ultimul update

Update-ul Fortnite 5.21 este acum disponibil pe toate platformele, introducând încă o nouă armă pentru joc – Heavy Sniper – și reparând o serie de bug-uri pentru Battle Royale și Save the World. Mai mult, patch-ul marchează începutul a două noi moduri cu timp limitat: Soaring 50s și revenirea modului de joc Sniper Shootout.

Soaring 50s este ultima iterație a modului popular 50v50, deși cu un „accent deosebit pe mobilitate„. Ca și înainte, jucătorii sunt împărțiți în două echipe de 50. Loot-ul, muniția și resursele sunt aceleași ca în versiunile anterioare ale modului, dar de această dată, jucătorii vor avea șanse mai mari să dea peste Launch Pads, Boost Pads și Impulse Grenades. Jucătorii vor putea, de asemenea, să-și redistribuie planoarele când cad de la mai mult de 10 metri.

Sniper Shootout, între timp, se joacă în mare parte la fel ca în iterațiile anterioare ale modului. Singurele arme peste care vor da jucătorii în acest mod sunt puștile de lunetă, iar rata de spawn a loot-ului e redusă cu 50%. De data aceasta, Scoped Assault Rifle a fost eliminată, iar noua armă Heavy Sniper a fost adăugată în locul său. Puteți citi mai multe despre fiecare LTM nou în lista de schimbări din link-ul de mai jos.

Mai sus menționatul Heavy Sniper este ultima armă introdusă în Battle Royale. Această armă specială poate fi găsită în variantele Epic și Legendary la loot, cufere, Vending Machines și supply drops, și face damage foarte mare clădirilor. Epic a mai rezolvat de asemenea o problemă legat[ de grenade, care împiedica damage-ul lor să fie luat în considerare în grenade challenge-ul de săptămâna trecută.

Modul Save the World, pe de cealaltă parte, adaugă un nou erou ca parte a update-ului 5.21: Thora, care este deja disponibilă în Event Store. Epic a introdus, de asemenea, Horde Challenge și a mai reparat câteva bug-uri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button