GamingMobileȘtiri IT

Fortnite poate fi descarcat acum pe orice dispozitiv Android

Jocul Fortnite al celor de la Epic este acum disponibil pentru descărcare pe toate dispozitivele Android fără a fi nevoie de o invitație in acest sens.

Utilizatorii cu dispozitive compatibile pot să acceseze site-ul fortnite.com/android și să descarce instalatorul. Acesta va descărca apoi fișierele de joc și va instala jocul propriu-zis. Puteți dezinstala instalatorul după instalare, dar aveți nevoie de el pentru a obține actualizări ale jocului.

Fornite s-a lansat pe Android în august, alături de Galaxy Note 9. În primele câteva zile, jocul era disponibil numai pentru dispozitivele Samsung si prin magazinele Samsung.

În cele din urmă, Epic a facut jocul disponibil si pentru alte dispozitive Android compatibile printr-un proces bazat pe invitație, dar mulți nu au primit deloc o astfel de invitație, deși s-au înregistrat chiar si de două ori.

Jocul este acum disponibil pentru toate dispozitivele Android compatibile. Este încă un inconvenient din cauza faptului că nu este disponibil în Play Store și trebuie să descărcați mai întâi un instalator. Destul de ciudat, dar chiar și pe dispozitivele Samsung trebuie să descărcați mai întâi aplicația de instalare, deoarece Samsung Store ofera numai instalatorului, nu si jocul in sine.

Cu toate acestea, dacă ați avut retineri in a juca acest joc pe Android sau daca inca nu ați reușit, puteți încerca acum. Ca și pe alte platforme, Fortnite Battle Royale poate fi jucat gratuit.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button