GamingPC&ConsolesTech&IT

Fortnite: Endgame are acum armele din Avengers

Odată Avengers: Endgame lansat, Thanos și-a făcut din nou apariția în Fortnite și a adus cu el de această dată o armată de chitauri. Pentru a îl împiedica să găsească încă o dată Infinity Stones, jucătorii vor putea să folosească echipament specific grupului Avengers, inclusiv scutul lui Captain America și toporul lui Thor, Stormbreaker. Puteți să vedeți trailerul la sfârșitul acestui articol.

Echipa chitauri trebuie să caute Infinity Stones, primul jucător care va captura una dintre ele devenind însuși Thanos. Tiranul violet are un super pumn, un atac puternic cu fascicul de lumină și abilitatea de a sări pe distanțe mari. Chitaurii au de asemenea din start o pușcă laser, grenade și un jetpack. Pe măsură ce se colectează și mai multe Infinity Stones, Thanos și slujitorii săi devin mai puternici.

Din fericire, echipa Avengers are un ajutor sub forma obiectelor eroice care pot fi găsite în cufere împrăștiate pe hartă, precum și un item mitic Avengers special, pentru care vor trebui să folosească o hartă dacă vor să îl găsească. Membrii ambelor echipe pot reveni la viață dacă sunt uciși, dar eroii își vor pierde această abilitate dacă Thanos găsește toate cele șase Infinity Stones.

Pentru mai multe detalii puteți vizita lista completă a modificărilor de pe site-ul oficial din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button