PC&Consoles

Fortnite devine PUBG

Mai ține minte Fortnite? Nu, nu a fost anulat, jocul chiar este disponibil acum și jucabil. Nu numai asta, dar primește conținut nou care nu făcea parte din promisiunile inițiale făcute de Epic Games.

După ceea ce pare a fi fost o eternitate de când a început dezvoltarea, vine acum anunțul că Fortnite a căpătat în mod spontan o componentă inspirată de PlayerUnknown’s Battlegrounds. Mai exact, are acum un mod de PvP pentru 100 de oameni.

Modul prin care implementarea din Fortnite a conceptului încearcă să se diferențieze de fiecare alta este prin faptul că se folosește din plin de mecanicile proprii. Jucătorii încep cu un planor și un târnăcop, urmând ca de acolo să adune resurse, să găsească arme, să construiască baricade și să descopere moduri creative prin care își pot învinge inamicii.

Tocmai această componentă de construire  ar putea ajuta Fortnite să iasă în evidență prin marea de jocuri identice care a răsărit în ultimele luni, și care se va transforma într-un ocean veritabil pe parcursul anului. Asta până când piața va trece la următoarea nouă tendință, care probabil va implica vampiri. Ar cam fi timpul ca vampirii să facă o revenire în jocuri.

Dacă vreți să încercați modul, va trebui să cumpărați Fortnite, dar de anul viitor jocul va fi gratuit.

[Fortnite]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button