GamingTech&IT

Fortnite a atins în luna august cel mai mare număr de jucători

Într-o recentă postare de blog care detaliază formatul pentru următoarea competiție Fall Skirmish, Epic a divulgat într-un mod nonșalant numărul de jucători de Fortnite din luna august, de parcă ar fi fost o notă de subsol minoră.

Odată cu Season 6 și aniversarea de un an de Battle Royale care vine săptămâna viitoare, Fortnite tocmai a avut cea mai mare lună.

August a fost cea mai mare lună pentru Fortnite, cu 78,3 milioane dintre voi care au intrat în joc.

Acestea sunt 78,3 milioane de conturi unice pe șase platforme. Acest număr include, de asemenea, publicul chinez care se dezvoltă încet, unde jocul este lansat în valuri printr-un beta test pe platforma Tencent WeGame. Merită remarcat faptul că noul segment al distribuitorilor Nintendo Switch și Android este probabil cel mai important jucător al acestui număr, dar este o statistică impresionantă, indiferent de punctul de vedere din care priviți. Chiar dacă împărțiți acest număr pe câte platforme se joacă Fortnite, este vorba despre peste 10 milioane de jucători pe platformă, ceea ce majoritatea dezvoltatorilor abia pot concepe.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button