GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite are un campion mondial, devenit milionar

Fortnite este în acest moment unul dintre cele mai populare jocuri de pe planetă. Atât de popular încât are până și propriul său campionat mondial, numit Fortnite World Cup, a cărui finală s-a desfășurat zilele trecute.

Fiind un eveniment masiv, iar Epic având o cisternă de bani la dispoziție, au fost decernate premii în valoare de câteva milioane de dolari. Marele câștigător se poate spune că a fost un adolescent din SUA numit Kyle Giersdorf, supranumit Bugha. Acesta a fost încoronat campion al evenimentului Solo, după foarte multe ore și șase runde în care s-a luptat împotriva altor 99 de jucători.

Pentru efortul său, a fost recompensat cu suma de 3 milioane de dolari. Pentru a pune lucrurile puțin în perspectivă, 3 milioane de dolari este o sumă imensă de bani. Iar ceilalți câștigători nu au plecat acasă cu nimic, primind și ei sume destul de mari de bani. În total, cupa mondială a avut premii în valoare de 30 de milioane de dolari. Iar asta doar al prima sa ediție. Anul viitor potul ar putea crește, mai ales pentru că lumea întreagă a văzut cum peste noapte un copil de 16 ani poate deveni multi-milionar jucând Fortnite.

Atenția adițională de care se va bucura jocul cu siguranță va duce la mai mult profit.

Dacă sunteți curioși să vedeți cu ochii voștri finala diviziei Solo, și aveți 5 ore la dispoziție, puteți găsi mai jos o înregistrare a evenimentului.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button