GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite are acum „vehicule” în joc – un cărucior de cumpărături

Fortnite: Battle Royale, jocul de mare succes de la Epic Games, continuă să evolueze, iar acum se introduc și mai multe schimbări majore. Battle Royale a primit primul său vehicul, un cărucior de cumpărături, care vine ca parte a versiunii 4.3, un update mai amplu care este acum lansat pentru PS4, Xbox One, PC și mobil.

Conform spuselor celor de la Epic, căruciorul de cumpărături vă permite să vă plimbați singuri sau să luați un prieten ca să vă acopere pe măsură ce vă plimbați împreună pe hartă. Compania spune că poți trage de pe scaunul pasagerului – dar probabil nu și dacă tu ești cel care împinge caruciorul. Cărucioarele se găsesc împrăștiate în jurul lumii în diverse locații și pot suferi de falling damage.

Un alt element nou în această actualizare sunt ciupercile. Acestea pot fi găsite în zone împădurite sau mlăștinoase și, consumându-le, veți obține 5 puncte la scut. Acestea vă pot duce până la maximul de 100.

Noua actualizare reintroduce, de asemenea, două moduri cu durată limitată, Blitz și Teams of 20. Jocurile Blitz se desfășoară mult mai repede decât cele de tip Battle Royale standard, iar în acest mod timpul trece și el mult mai rapid. Acesta include, de asemenea, toate elementele noi și armele care au fost adăugate în Fortnite încă de când a fost introdus Blitz pentru prima oară, cum ar fi Port-a-Fort, Clinger și LMG.

Modul Teams of 20, între timp, pune în conflict cinci echipe de 20 de jucători, fiecare confruntându-se una împotriva celeilalte. De această dată, fiecare echipă va avea autobuzul propriu pentru a intra pe hartă împreună, în timp ce cuferele și cutiile de aprovizionare vor furniza fiecare mai multă muniție și consumabile decât înainte.

Între timp, Save the World va readuce evenimentul Blockbuster cu Part 2: A Hero is Born. În această a doua parte a evenimentului vă veți reîntâlni cu Ray pentru a vă alătura efortului de a salva Spitfire, în timp ce noi misiuni zilnice și alte evenimente au fost adăugate. Pentru mai multe detalii, aruncați o privire pe lista completă de modificări aduse jocului din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button