GamingMobileTech&IT

Fortnite ar putea fi exclusiv pentru Galaxy Note 9 pentru o lună

Știți cum Fortnite este cel mai mare joc al momentului? Popularitatea sa este dincolo de cam orice joc de la Tetris și până acum. Dar cumva, tot n-a sosit pe Android, platforma mobilă cu cea mai mare bază de instalare fiind în acest moment ignorată de Epic Games.

Bine, nu este ignorată, studioul lucrează la o variantă pentru Android jocului, doar că încă nu a fost lansată. Iar acum există un zvon care susține că Fortnite va veni cu o mică limitare. Cea mai recentă informație zglobie care circulă pe internet susține că Samsung Galaxy Note 9 va avea o exclusivitate de o lună de zile.

Asta înseamnă că cei interesați să fie primii care îl joacă vor trebui să pună mâna pe un astfel de telefon din 24 august, sau să aștepte până la sfârșitul lui septembrie. Cei care fac precomandă telefonului par că vor primi și în jur de 150 de dolari convertiți în moneda virtuală a lui Fortnite.

Rămâne doar o întrebare. Oare câte milioane de dolari a putut să plătească Samsung pentru această exclusivitate, și cum va funcționa? Jocul vine cu jocul la pachet înainte de-a fi lansat pe Play Store?

Adevărul îl vom afla peste numai câteva zile, deoarece Samsung Galaxy Note 9 ar trebui să fie anunțat în mod oficial pe 9 august.

 

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button