GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite adaugă modul Playground pentru începători

Dacă ați fost ucis în Fortnite înainte de a avea ocazia să vă dați seama cum se joacă, Epic Games are acum o soluție. Recent a fost lansat un mod de practică pentru multi-player, numit Playground.

Dezvoltatorul spune că aveți la dispoziție o oră de vieți infinite.

Terenul de joacă este un mediu fără prea multă presiune, în care prietenii își pot lăsa creativitatea să o ia razna. Construiți structuri masive. Testați armele și obiectele. Luptați împotriva prietenilor. Distrați-vă!

Veți avea o oră pentru a crea, a vă juca și a vă antrena după cum doriți. Intrați în harta din Battle Royale cu o echipă de prieteni timp de o oră.

Friendly Fire este activat. Jucătorii dau respawn când mor dacă nu sunt uciși de furtună. Furtuna nu începe să se restrângă timp de 55 de minute și durează 5 minute să se închidă.

Resursele pot fi obținute la o rată de 10 ori mai mare decât rata normală. 100 de lame vor apărea pe hartă. Cuferele și cutiile de muniție apar de fiecare dată, șansă 100%.

Versiunea 4.5 adaugă de asemenea arme noi și marcaje de hartă.

Am adăugat o grămadă de elemente noi, printre care se numără Stink Bombs, Double Pistols, Thermal Scope Assault Rifle și multe altele. Intrați în joc și încercați toate lucrurile recent adăugate.

Este mai ușor ca niciodată să vă întâlniți cu echipa – marcajele de hartă acum apar în lumea jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button