GamingȘtiri IT

Fortnite a încheiat un parteneriat cu Guardians of the Galaxy în Asia

Epic Games promoveză Fortnite în Asia cu ajutorul lui Chris Pratt, alias Star-Lord din Guardians of the Galaxy.

Nu este prima oară când Epic Games își promovează modul battle royale din Fortnite cu ajutorul altor francize. Acum câteva luni, când s-a lansat Avengers: Infinity War, jocul a avut un mod limitat în care puteai juca cu Thanos, iar acum, Chris Pratt este cel care promovează jocul în Asia. Cei care nu sunt familiari cu filmele Marvel, actorul îi dă viață lui Star-Lord din Guardians of the Galaxy.

Pratt nu este străin jocurilor video – acesta a făcut voice-over pentru The Lego Movie Video Game și Lego Jurassic World. Din nefericire, acesta nu va apărea ca personaj și în Fornite sau cel puțin, Epic nu a făcut niciun anunț legat de o nouă colaborare cu Marvel. Totuși, cât de fain ar fi să primim un nou mod de joc sau măcar un skin cu costumul lui Star-Lord?!

Fortnite a ajuns deja la cel de-al șaselea sezon și este mai popular ca niciodată, cu mai bine de 8.3 milioane de jucători concomitenți.

Jocul este disponibil atât pe PC, cât și pe console și de ceva timp încoace îl poți juca și pe telefoanele mobile, așa că poți juca pe orice platformă dorești.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button