GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fortnite a avut în 2018 venituri în valoare de 2,4 miliarde de dolari

În cazul în care aveați vreo îndoială că Fortnite a explodat în popularitate de când a fost lansat, cifrele din ultimul raport de pe SuperData arată că în 2018 jocul de tip battle royale a câștigat 2,4 miliarde de dolari.

Potrivit raportului de la SuperData, Fortnite a câștigat mai multe venituri digitale decât orice alt joc în 2018, contribuind la creșterea cu 11% a veniturilor jocurilor digitale pe toate platformele. Se pare că a reușit, de asemenea, să sporească veniturile pentru jocurile gratuite de pe console cu 458% față de 2017. Doar pentru a vă oferi o idee despre cât de departe este Fortnite, al doilea cel mai mare venit al jocului a fost Dungeon Fighter Online (publicat de Nexon) cu 1.5 miliarde de dolari.

Și dacă tot discutăm despre jocurile de battle royale care domină veniturile din mediul digital, PlayerUnknown Battlegrounds nu a dus-o nici el prea rău, ajungând în topul raportului de venituri digitale cu 1.028 miliarde de dolari – un număr care nu include versiunea gratuită pentru mobile. Pentru a da un anumit context, puteți verifica primele cinci jocuri cu cele mai mari venituri câștigate pentru anul 2018 în lista de mai jos.

1. PlayerUnknown’s Battlegrounds, Bluehole – 1,028 miliarde de dolari
2. FIFA 18, Electronic Arts – 790 milioane dolari
3. Grand Theft Auto V, Take-Two Interactive – 628 milioane dolari
4. Call of Duty: Black Ops IIII, Activision Blizzard – 612 milioane dolari
5. Red Dead Redemption 2, Take-Two Interactive – 516 milioane dolari

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button