GamingPC&ConsolesTech&IT

Fortnite a generat aproape 3 miliarde de dolari în 2018

Cu siguranță fiecare persoană are o părere diferită despre Fortnite. Dar ceva ce nu poate fi negat este că jocul a fost foarte popular în ultimul an. Iar cu popularitatea sa vine și profit.

Conform celor mai recente estimări realizate de diverse entități, numai varianta de iOS a jocului a reușit să genereze în medie 48 de milioane de dolari pe lună pe parcursul acestui an. Numai că Fortnite nu este disponibil pentru o singură platformă, ci este disponibil pe cam toate platformele. Așa că în acest moment este vehiculată suma de 3 miliarde de dolari pentru 2018.

Suma nu se referă la venit generat, din care sunt scoase taxele percepute de diversele platforme de distribuție. Se referă la profitul generat de Fortnite pentru Epic Games. 3 miliarde de dolari într-un singur an de zile nu este o sumă de trecut cu vederea. Astfel, planurile companiei de a se extinde, deschizând propriul magazin de jocuri și ocolind cu totul Google Play.

De asemenea, este pus într-un context destul de ușor de înțeles motivul pentru care toată lumea pare să vrea să dea Epic Games în judecată, din cauza dansurilor. Au fost foarte, foarte profitabile.

[9to5Mac]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button