GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Formula 1 se mută pe Twitch și pe Youtube

Cursele continuă

Probabil ați observat că din pricina unui anumit virus nu prea mai avem parte de distracție. Nu tu concerte, nu tu meciuri, nici măcar curse de Formula 1. Dar FIA pare să fi găsit o soluție pentru asta.

Pe parcursul week-end-ului care doar ce a trecut am avut parte de un mare premiu al Bahrainului, însă nu unul ce s-a petrecut în tărâmul fizic, ci în spațiul virtual. La această cursă, transmisă în direct pe Twitch și pe Youtube, au participat o parte din piloții care ar fi trebuit să fie prezenți la cursa reală, alături de câțiva alți piloți din alte ramuri ale motor-sportului.

Cursa s-a desfășurat, desigur, în F1 2019 al celor de la Codemasters, cu setarea de 25% a lungimii, pentru ca lumea să nu se plictisească. Piloții nu erau tocmai cu toții adaptați la jucatul unui simulator de Formula 1 de acest tip, așa că au jucat cu câteva elemente de asistență active, precum daune reduse. Nu de alta, dar au reușit să facă praf câteva mașini în primul viraj.

Competițiile de acest gen vor continua, însă fără vreun impact asupra clasamentului general, fiind vorba de doar ceva amical care să mențină interesul publicului până ce se vor relua cursele efective. Nu este clar când se va întâmpla asta, așa că până atunci vom avea parte de mai multe curse virtuale.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button