MORE

Formatul HTML5 a luat definitiv locul Flash‐ului pe YouTube! In sfarsit!

Google a inlocuit, la YouTube, player‐ul video Flash cu formatul HTML5, dupa ce, timp de cinci ani de zile, le‐a oferit utilizatorilor posibilitatea de a alege intre cele doua standarde. Vei putea observa schimbarile in bine doar daca ai un browser de internet nou si updatat, respectiv Chrome, IE 11, Safari 8 si versiunile beta de la Firefox. De ce a asteptat Google cinci ani sa faca aceasta miscare? – Intr‐o postare pe blogul sau, YouTube explica faptul ca nu putea fi introdus decat un player video testat, „matur si imbunatatit”.

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Nu stiu ce sa zic despre schimbarea asta, sunt foarte multe browsere foarte bun, ca Torch, etc. Dar parerea mea ca s-au cam grabit cu asta, pentru ca majoritatea browser-lor trebuie sa fac un update, zic eu, destul de compact. Oricum, sunt unele bug-uri foarte urate cu HTML5 care chiar sunt enervante, preferam Flash-ul.

    1. vorbesti de parca ai fi programator la youtube si trebuie sa rezolvi bugurile cu playerul.

      Pentru utilizator asa cum esti si tu, nu cred ca te intereseaza ca ei trebuie sa rezolve buguri din html5, pe tine te intereseaza sa poti asculta muzica sau sa vezi filmulete la fel ca si pana acum

  2. Nu a luat locul flashului in intregime. Sesiunile live (gen campionatele de LOL) inca sunt transmise prin playere flash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button