MORE

Force Dynamics propune un setup GTA V nebunesc… dar al dracu de distractiv

Ori de cate ori apare cate un mod pentru GTA V, mai ales daca este unul interesant, ne-am simtit indatorati fata de cititorii nostri sa ii anuntam si sa ii punem in tema. Totusi, de aceasta data, lucrurile sunt de-a dreptul nebunesti, Force Dynamics realizand un mod fizic, un periferic daca doriti, care se integreaza perfect in experienta de joc GTA V. De ce?

Force Dynamics au reusit sa realizeze un scaun de racing care, dupa cum s-a putut vedea in clipul de mai sus, pur si simplu este visul oricarui jucator de GTA V sau chiar racere in general, avand in vedere experienta pe care o propune.

Evident, discutam de un periferic in miscare, asa ca primul lucru pe care trebuie sa il faca un utilizator este sa isi puna centura de siguranta, sa apuce volanul sa se holbeze bine de tot in monitorul atasat de nazdravanie si sa se pregateasca de o experienta unica. Scaunul este capabil sa se intoarca, sa se aplece intr-un unghi de 45 de grade, imitand comportamentul masini tale din joc, oferind astfel experienta perfecta, mai ales daca adaugi la acest periferic… si un oculus rift! Moment in care s-ar putea sa iti pierzi pranzul dupa unele tumbe realizate in joc.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close