PC&Consoles

For Honor va primi servere dedicate în curând

Ubisoft anunță că încă mai există speranțe pentru For Honor, așa că poate nu este timpul să îl abandonați cu totul, deși mulți jucători deja au făcut asta.

La ani de zile după ce și-a dat seama întreaga planetă, Ubisoft pare să fi ajuns la concluzia că este mai bine să ai servere dedicate pentru un joc de multiplayer, decât conexiuni de tipul peer to peer la care unul din jucători este gazdă, ceea ce tinde să ducă la o experiență groaznică pentru toată lumea.

Implementarea de servere dedicate este acum o parte din planurile pe termen lung pentru For Honor, alături de o varietate de alte îmbunătățiri menite să readucă ceva viață acestui joc. For Honor nu este tocmai mort, având măcar 1000 de jucători activi pe Steam, mult mai mulți decât veți găsi în ceva ca Mirage Arcane Warfare.

Serverele vor sosi cândva după luna noiembrie, cel mai târziu în februarie. Sigur, mai este mult de așteptat, dar cei care speră să aibă o experiență mai lină cu siguranță vor arde de nerăbdare pentru ca acestea să fie puse la punct. Pot visa acum fericiți la un viitor în care nu vor mai fi deconectați, nu se vor mai trezi luptându-se cu inamici teleportatori și nu se vor trezi că nu pot da on-line de prietenii lor în joc, deși stau la blocul din colțul străzii.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button