MORE

For Honor va avea o campanie de singleplayer disponibila in teste

Atunci cand Ubisoft a dezvaluit For Honor, nu parea a prea trezit foarte mult entuziasm din partea publicului, in mare parte pentru ca segmentul jocurilor de multiplayer cu lupte corp la corp intr-un decor cu ceva autenticitate istorica este deja umplut de titluri precum Chivalry, War of the Roses si War of the Vikings. Dar acum vine o veste care ar trebui sa ii ofere un avantaj lui For Honor fata de competitie, are o campanie.

Anuntul a fost facut in cadrul unei prezentari scurte a starii jocului si a modului in care a evoluat pe parcursul anului trecut. S-a specificat ca o campanie care poate fi parcursa pe cont propriu pentru For Honor este in dezvoltare, si ca, la fel ca la modul de multiplayer, se va incerca implicarea publicului in dezvoltarea sa pe cat mai rapid cu putinta.

For Honor se afla momentan in starea Alpha, Ubisoft invitand ocazional jucatori sa testeze modul de multiplayer. Acelasi lucru va fi valabil si pentru campania de singleplayer, desi momentan nu s-au oferit detalii despre cand ar trebui sa va asteptati ca testul sa inceapa. Cel mai probabil va fi ca o parte din faza Beta, fie mai spre vara, fie in toamana acestui an.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close