GamingPC&ConsolesTech&IT

For Honor: Starter Edition este acum gratuit pe Steam

Iată un joc pe care ar trebui să-l descărcați, dacă nu l-ați cumpărat deja. For Honor: Starter Edition este gratuit pentru Steam pentru o perioadă limitată de timp. Aceasta nu este una dintre acele weekend-uri gratuite în care pierzi accesul după câteva zile. Dacă descărcați jocul, îl puteți păstra și îl puteți juca pentru totdeauna.

For Honor este destul de diferit de celelalte jocuri de pe piață. Este un joc online de lupte corp la corp, care pune în conflict trei facțiuni de războinici una împotriva celeilalte: vikingi, cavaleri și samurai. Toți eroii au stiluri de luptă unice, iar sistemul de lupte este profund și complex.

Versiunea care este gratuită acum pe Steam este varianta Starter Edition, care de obicei are prețul de 15 dolari / euro. Ca atare, este mai limitată decât versiunile mai scumpe pe care le poți achiziționa. Starter Edition vine cu tot conținutul principal al jocului – campania de single player și toate modurile și hărțile de multiplayer sunt acolo. Ceea ce lipsește sunt majoritatea eroilor.

For Honor s-a lansat cu 12 personaje. Starter Edition vine cu trei eroi complet deblocați (unul din fiecare facțiune). Puteți, de asemenea, să alegeți trei eroi suplimentari ca fiind jucabili. Spre deosebire de eroii complet deblocați, nu puteți personaliza aceste personaje cu costume noi decât dacă cheltuiți 8.000 de oțel (moneda în joc) pe fiecare. Cei șase eroi suplimentari care s-au lansat odată cu jocul costă 8.000 de oțel fiecare pentru a fi deblocat complet.

De la lansarea jocului, Ubisoft a introdus șase eroi suplimentari în joc. Deblocarea acestor caractere costă 15.000 de oțel fiecare. (O nouă facțiune formată din patru personaje vine cu actualizarea Fire Marching pe 16 octombrie).

Puteți să cumpărați oțel cu bani reali sau să îl achiziționați în joc. Ubisoft spune că 8,000 de oțel necesită o achiziție de 8 dolari sau între 8 și 15 ore de joc. Chiar dacă nu vrei să faci gimnastica mentală să îți dai seama de cât ar fi nevoie pentru a debloca toate personajele, poți măcar să alegi gratuit For Honor: Starter Edition acum, pentru a-l încerca. Nu este precizat când va reveni la prețul normal, deci e mai bine să îl descărcați acum, cât încă e disponibil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button