PC&Consoles

For Honor primește servere de test dedicate

Ubisoft a spus în luna iulie că serverele dedicate urmează să fie implementate pentru experiența medievală a lui For Honor, deși a avertizat că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. În mod evident, nu glumea. Dar mai bine mai târziu decât niciodată, așa că ne-a apucat decembrie, și tocmai ce am primit vestea că serverele dedicate pentru testare sunt acum deschise.

Deoarece este un test, modurile de joc disponibile vor fi limitate la Duel, Dominion și Tribute. Dar fiecare erou din joc, inclusiv cei oferiți ca DLC, vor fi disponibili tuturor jucătorilor pentru un singur Oțel (oțelul fiind moneda în joc). Iar în timp ce progresul nu va trece la jocul principal, jucătorii care finalizează Comenzile zilnice din test pot câștiga recompense care vor putea fi transferate. Toată lumea care participă la test va câștiga, de asemenea, o emblemă exclusivă, iar alte premii vor fi acordate prin desene aleatorii.

Serverele pentru testare sunt acum deschise pentru toată lumea, chiar dacă nu dețineți acest joc. Detalii și link-uri de înscriere se află în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button