PC&Consoles

For Honor primeste o data pentru closed beta si 3 noi trailere

For Honor este raspunsul celor de la Ubisoft pentru un nou gen de joc iesit pe piata, Medival Combat, care a pornit de la Mount and Blade si Chivalry Medieval Warfare.

For Honor, cel putin pana recent, a fost cam saracacios in material promotional, Ubisoft totusi alegand sa lanseze un closed beta intre 15 si 18 septembrie, spre bucuria fanilor curiosi.

Cei interesati sunt obligati sa se semneze pe site-ul oficial pentru a putea participa la beta, astfel avand acces la diferitele clase si harti disponibile in acest beta inchis.

Se pare ca sunt trei clase disponibile in beta: Cavalerul, Samuraiul si Vikingul, fiecare cu o serie de caracteristici specifice stilului de lupta si regiunii din care fac parte.

Pentru un joc medieval cu parul si ciomagul in mana, conceptul pare destul de interesant am putea spune. Un Chivalry usor simplificat in care mici elemente de gameplay au fost inserate. Iar pentru cei care nu s-au convins inca de ceea ce ofera jocul, mai jos puteti gasi trei trailere noi noute ale jocului pentru a va putea face o idee generala despre ceea ce ofera noul titlu Ubi ce urmeaza sa fie lansat pe data de 14 februarie 2017. Fix de ziua indragostitilor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button