PC&Consoles

For Honor poate fi jucat gratuit în acest weekend

Începând cu data de joi 10 august (pentru că, aparent, atunci începe mai nou weekend-ul), For Honor va putea fi încercat gratuit pe parcursul acestui weekend. Progresul vostru va fi salvat și va putea fi continuat dacă ulterior veți cumpăra jocul. De asemenea, în perioada 10-20 august versiunile de consolă ale jocului vor fi la reducere, prețul său fiind cu 50% mai ieftin. Pe PC promoția va fi tot de -50%, în schimb va dura doar până pe data de 14 august.

Perioada de free trial începe pe data de 10, dar posesorii de PS4 și utilizatorii de Uplay de pe PC pot începe să descarce jocul încă de pe acum. În intervalul 10-13 august jocul va fi disponibil gratuit în întregime pentru oricine dorește să-l încerce. Veți putea accesa toată campania de single player pe care o puteți parcurge singuri sau cu un prieten, 5 moduri de multiplayer, și întreaga listă de eroi disponibili până în prezent. Deși accesul la joc va fi liber în această perioadă, posesorii de PS4 vor trebui să fie abonați la PS Plus pentru a avea acces la joc gratuit, iar cei care vor să-l încerce de pe Xbox One trebuie să fie abonați la Xbox Live Gold. Accesul pe PC va fi gratuit prin Uplay.

Promoția vine în întâmpinarea sezonului 3, care începe pe 15 august săptămâna viitoare. Acesta se va numi Grudge & Glory și va aduce conținut nou în joc, ranked mode, noi hărți și două clase noi: munteanul scoțian (am putea la fel de bine să-l botezăm și Nemuritorul) și gladiatorul. Cei care au cumpărat deja Season Pass pentru joc vor putea accesa cele două personaje din clipa în care update-ul va fi lansat.Toți ceilalți vor trebui să aștepte până pe 22 august, când vor putea cumpăra fiecare caracter la prețul de 15.000 steel credits.

Un alt sezon se va lansa în noiembrie, iar Ubisoft pregătește în sfârșit servere dedicate pentru joc. Puteți vedea mai jos clipul de promovare pentru perioada gratuită.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button