GamingPC&ConsolesTech&IT

For Honor este gratuit, din nou

Și rămâne al vostru

Ubisoft pare că vrea să arunce cu jocuri gratuite în noi zilele astea, iar For Honor continuă să fie unul dintre ele din motive misterioase, necunoscute și posibil legate de faptul că studioul tare vrea populație multă pe server.

Până în ziua de 27 august puteți pune mâna, gratuit, pe For Honor. Jocul va rămâne al vostru permanent. Trebuie doar să intrați pe pagina dedicată acestei promoții, iar apoi să apăsați pe butonul de PC, deoarece nu este disponibilă promoția pe alte platforme.

For Honor va putea fi apoi butonat gratuit, permanent, de pe contul vostru de Uplay.

În cazul în care ați uitat despre ce era vorba, aveți mai multe facțiuni, fiecare cu vreo trei clase, și le folosiți pentru a vă lupta împotriva altor jucători și a câtorva unități controlate de AI. Vă puteți gândi la el ca la un soi de Street Fighter cu săbii și cu letalitate sporită. Știu, sună ca un Samurai Shodown, dar în third person, cu facțiuni ce nu sunt doar samurai. Poate că nu arată la prima vedere ca așa ceva, din moment ce capturați obiective în unele moduri de joc, dar mecanic se aseamănă mult cu un astfel de joc. Sau cel puțin asta era valabil când era lansat, habar nu am cum a evoluat de atunci.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button