GamingPC&ConsolesTech&IT

For Honor este acum gratuit

Ubisoft a dezvăluit o sumedenie de lucruri la conferința sa de la E3, inclusiv adăugarea unei facțiuni noi pentru For Honor. Războinicii Chinei de altă dată vor fi adăugați pe la toamnă în joc, iar pentru a reînvigora puțin comunitatea, momentan este gratuit.

Aveți timp până pe 18 iunie să intrați pe această pagină, să vă înregistrați folosind contul vostru de Uplay și veți primi gratuit, permanent, varianta de PC a lui For Honor. Jocul va fi al vostru și îl veți putea butona fericiți până la adânci bătrâneți.

Merită menționat că este vorba de ediția Starter a jocului, cea de 15 euro, nu varianta întreagă. Așa că veți avea ceva de muncit pentru a putea debloca personajele suplimentare. Nu sunt suficient de versat în tainele jocului pentru a vă spune dacă prețurile personajelor sunt prea mari. Personal, am reușit să deblochez aproape toate personajele din Rainbow Six Siege in 2 ani, inclusiv cele de DLC, așa că dacă prețurile sunt similare, n-ar fi exagerat.

For Honor va beneficia cu siguranță de pe urma influxului de jucători noi, dintre titlurile de multiplayer lansate în ultimii ani de Ubisoft, acesta fiind cel mai vitregit. Jocul a avut numeroase probleme legate de instabilitatea infrastructurii, trișori și acel mic scandal legat de micro-tranzacții. Ce e drept, Ubisoft s-a străduit să repare din problemele jocului, prin adăugarea de lucruri precum servere dedicate.

Dacă este mai lin de jucat acum, față de cum era cu un an și ceva în urmă, puteți decide chiar voi, chiar acum.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button