GAMING

Football Manager 2016 sosește în noiembrie

Sports Interactive anunță că ediția de anul acesta a popularei seriei Football Manager va fi disponibilă de la mijlocul lunii noiembrie, prin Steam.

Astfel, Sports Interactive, cu surle si trambite vin sa ne aduca aminte ca jocul are precomanda si mai ales ca are doi fratioiri mai mici!

Football Manager 2016 standard, este același manager de fotbal pe care îl știm de ani de zile, doar că în această ediție îți permite să realizezi propriul tău club, are o simulare mai autentică a rănilor, are statistici actualizate, și o serie de alte îmbunătățiri.

Apoi avem Football Manager Mobile, destinat dispozitivelor iOS și Android, ce îți va permite să te joci chiar și atunci când nu ești acasă, numele anterior al acestei variante fiind Football Manager Handheld.

Partea cea mai interesantă vine sub forma lui Football Manager Touch. Anterior numit Football Manager Classic, acesta reprezenta o parte limitata a jocului pentru varianta de PC a aceestuia, care „abuza” de ecranele touch implementate pe anumite laptopuri si tablete cu Windows 8 sau 10. Ei bine acum, Football Manager Touch, este un produs de sine stătător, ce poate fi cumpărat atât pentru PC, prin Steam, cât și pentru tabletele cu o performanță ridicată. In concluzie, pentru a juca Football Manager Touch iti trebuie ceva patru core-uri si un GPU mobil serios! Si probabil RAM… foarte mult RAM!

Studioul a luat decizia de-a lansa atât de multe variante ale lui Football Manager 2016 in incercarea de a mulțumi fanii care se pare ca devoreaza la propiu acest titlu, atat pe PC, dar si pe alte platforme.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close