GamingPC&ConsolesTech&IT

Football Manager 2019 primeste demo gratuit

Aveti o jumatate de sezon sa demonstrati ca sunteti manager de top, iar progresul va fi salvat la trecerea catre jocul complet

Primit cu aprecieri de majoritatea criticilor, Footbal Manager 2019 va lasa acum sa jucati gratuit o jumatate de sezon, ca parte din demoul oferit la nici o saptamana dupa lansare. Varianta demonstrativa permite accesul la mai multe ligi cunoscute iar daca mai tarziu va hotarati sa cumparati jocul, puteti continua de unde ati ramas, salvarile fiind transferabile catre varianta completa.

Unii critici considera Football Manager 2019 drept cel mai bun titlu al indelungatei serii, cu un sistem tactic revizuit si multe caracteristi noi care ofera jucatorului mai mult control asupra echipei sale. Mare parte din aceste imbunatatiri vizeaza tocmai modul in care jucatorii controleaza mingea pe teren, oferind un feedback mai usor de inteles. Sesiunile de antrenament au fost reevaluate, la fel si personalitatile jucatorilor, care au acum posibilitatea de a da peste cap atmosfera din vestiar si de a face astfel zile negre oricarui manager, fie el si de top.

Demoul la Football Manager 2019 poate fi descarcat de pe steam, unde gasiti si jocul complet la pretul de 54.99 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button