PC

Fondatorul lui Atari se apucă de realitate virtuală cu Modal VR

Nolan Bushnell, omul care a înființat Atari, anunță că se apucă de VR și că o face într-un mod care să permită publicului larg să acceseze această tehnologie.

Astfel, Bushnell anunță Modal VR. Un nou dispozitiv de VR wireless care permite unu număr destul de mare de oameni să participe la sesiuni de realitate virtuală în spații foarte întinse.

Sistemul nu este gândit să fie cumpărat de utilizatorul de rând, ci mai mult de companii care vor să deschidă „săli de jocuri” VR. Arcade-uri care pe vremuri au reprezentat modul prin care Bushnell a reușit să transforme Atari într-un fenomen mondial.

Desigur, Modal VR ar putea avea și aplicații destinate productivității, așa cum promite și Microsoft Hololens. Tehnologia ar trebui să fie în mâinile dezvoltatorilor în curând, așa că vor putea începe să realizeze aplicații și jocuri pentru noua platformă.

Și ce fel de jocuri am putea vedea? Conform clipului de prezentare, se pare că Modal VR ne-ar putea oferi un joc DragonBall Z așa cum nu a fost în stare cineva să ne ofere până acum.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button