MORE

Fondatorul echipei de hacking Team GhostShell este roman

Team GhostShell, una dintre cele mai notorii entitati preocupate de hacking din lume, este condusa de un roman.

Acesta se numeste G. Razvan Eugen, are 24 de ani si este din Bucuresti. El a infiintat gruparea Team GhostShell si a fost responsabil pentru cateva atacuri de proportii in ultimii cativa ani, cu tinte precum Pentagon, FBI sau chiar NASA.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre acest hacker, pentru site-ul The Next Web, care incercat pana acum sa ii verifice identitatea.

Chiar daca este oarecum cautat de autoritati diverse din intreaga lume, Razvan Eugen a decis sa iasa la lumina zilei din motive personale. In cuvintele sale(traduse si adaptate din declaratia data pentru The Next Web):

Vreau sa imi asum raspundere pentru actiunile mele, sa infrunt consecintele si sa sper ca totul se va termina cu bine. Ce vreau cu adevarat este sa fiu in continuare o parte din aceasta industrie. Imi place Ciber-securitatea din plin, chiar si cu toata drama care o aduce, plus problemele de ordin legal.

In schimb, sper ca alti hackeri si hacktivisti sa fie inspirati de acest exemplu si sa incerce sa devina mai buni. Doar pentru ca ai explorat anumite parti ale internetului si ai protestat in legatura cu lucruri care erau importante pentru tine, nu inseamna ca ar trebui sa iti fie frica si sa fii paranoic in mod constant fata de oamenii din jurul tau.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button