MORE

Pentru o folie de protectie de iPhone 6S, Smart + Buttons are si ceva tehnologie incorporata

Smart Buttons nu sunt la primul produs de acest fel, acestia avand o serie de alte dispozitive pe piata, dar odata cu lansarea lui iPhone 6S un nou set de protectii de ecran pentru telefoanele Apple trebuia sa apara pe piata, iar Smart + Buttons si-au propus sa introduca o folie de protectie pentru ecran… cu ceva tehnolgie ascunsa in aceasta.

Daca afirmatia anterioara suna ciuda, este pentru ca nici acest redactor nu a fost convins de „marea inovatie” prezentata de Smart + Buttons, totusi, dupa cateva clipuri si niste cautari pe internet, am ramas placut surprins de capabilitatile acestei folii de protectie.

Practic, Smart + Buttons incorporeaza inca doua butoane acolo unde nu exista pe suprafata telefonului tau, fie el iPhone 6 sau 6S, oferind utilizatorului o experienta in timpul folosiri telefonului mult mai comoda. De ce?  Pentru ca te lasa sa accesezi partea superioara a ecranului fara sa iti misti degetele de langa butonul telefonului, fiind astfel mult mai usor sa accesezi notificari sau alte elemente.

Din nefericire, produsul propus de Smart + Buttons nu este tocmai perfect, tehnologia tactila folosita de acestia necesitand ceva mai mult timp in laboratorul de dezvoltare, utilizatorii fiind nevoiti sa faca presiune pe toata suprafata butonului de pe folia de protectie pentru a-l activa, dar ideea de baza este senzationala.

[pure-gear]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button