TECH

Fluance – boxe bipolare pentru un sunet perfect

Fluance, boxele bipolare asigura, fara indoiala, o mai mare dispersie a sunetului datorita designului. Dispunerea in unghi face ca sunetul sa fie emis atat in fata cat si in spate.

fluance1

XLBP Wide Dispersion Bipolar Surround Sound Speakers sunt potrivite pentru cine vrea sa recreeze acasa atmosfera de la cinema sau de la teatru si in materie de sunet, boxele de la Fluence pot fi un raspuns. Atentie, producatorii spun ca aceste boxe sunt potrivite unor camere sau sali mai mari decat cele dintr-un apartament obisnuit.

Disponibile in diverse finisaje, boxele au un răspuns in frecvență între 60Hz și 20KHz (vor avea nevoie de un subwoofer pentru frecvențe joase), o impedanță de 8 ohmi și o sensibilitate de 88 dB.

Prețul este de 199.99 dolari perechea.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button